Változás a kuratóriumban – Köszönet az eddigi munkáért

Leköszöntek az elmúlt évtized kurátorai.

Ez a változás egy alapítvány életében mindig nehéz és kétséges. Az elmúlt évek feszített munkatempójában soha nem volt alkalma alapítványunknak igazán megköszönni azt a munkát, amit hosszú éveken keresztül a Növekedés Alapítvány érdekében a most leköszönő kurátorok végeztek.

Csak az elmúlt évek eredményeit sorolva többek között az alapítványnak is köszönheti a Kaposvári Evangélikus Egyházközség tetőterének, valamint a Mesebárka Családi Bölcsőde épületének elkészülését, illetve évtizedek óta segíti alapítványunk A Kaposvári Evangélikus Énekkar, valamint az Evangélikus Ifjúság tevékenységét. Mennyi-mennyi tábor, bál, kirándulás, önkéntes nap fűződik alapítványunkhoz!

Most a hála szava mellett azonban az örömünket is ki kell fejezünk! 2020. szeptember 3-án a Kaposvári Evangélikus Egyházközség presbitériuma kijelölte azon tagokat, akiket javasol a megüresedett kuratóriumi helyekre.

Vönöczky Áron, Péter Dániel, Erdei-Vigh Éva, Dr. Máté-Márton Anna, Varga András és Bárdos Dóra mindannyian kipróbált, hűséges tagjai önkénteseinknek!

Bennük látjuk azt a folytonosságot, amely az alapítvány működésében szükségszerű. A jelölteket a 2020. szeptember 20-án tartott közgyűlés is elfogadta, így az alapító okirat módosítására az elkövetkező időszakban sor kerülhet.

Kérünk benneteket, hogy továbbra is aktívan kísérjétek figyelemmel alapítványunk működését és tanácsaitokkal segítsétek munkánkat!

Szólj hozzá!

%d bloggers like this: