Segíts, hogy segíthessünk! – Játékgyűjtésre fel!

Az ádventi időszak mindig az egymás felé fordulásról, a szeretetgyakorlásról szól! De, hogyan tudnánk igazán jól segíteni? Mi arra gondoltunk, szerezzünk örömöt a legkisebbeknek!

Mindannyiunk lakása tele van jó minőségű, de alig használt játékokkal. Mi lenne, ha idén karácsonykor minden játék gazdára találni? Ha szeretnéd felajánlani te is jó minőségű játékaidat, de nem tudod kinek, mi szívesen segítünk!

A Növekedés Alapítvány önkéntesei 15 rászoruló családnak és a Mesebárka Családi Bölcsődének szeretnének gyűjteni az idei ádventben! Ha te is csatlakoznál, nincs más dolgod, mint eljuttatni szuper játékaidat 2020. december 6-ig az alapítvány címére: 7400 Kaposvár, Kossuth L. u. 39.

(Ajándékok fogadása – hétfőtől csütörtökig: 7.30-15.00)

Mi pedig vállaljuk, hogy Szenteste sok-sok kisgyermeknek fogunk örömöt szerezni együtt, közösségben!

Ugyanakkor éreztük már azt is, milyen jó lenne, ha olyan családoknak segítenénk, akik igazán közel vannak hozzánk. Milyen jó lenne, ha a segítség nem távoli településekre jutnának el, hanem közvetlenül a közelbe! Ezért kérünk, ha van ötleted, kinek segítsünk, ajánljuk honlapunkat, ahol várjuk ötleteiteket! Írjátok meg azon családok neveit, elérhetőségeit, akiknek érdemes lenne ajándékot vinni. Kuratóriumunk pedig a beérkezett játékok mennyisége alapján eldönti, kik azok a családok, akiknek az idei évben a legjobbkor jönne a meglepetés!

Alapítványunk honlapja: novekedesalapitvany.hu

Fontos tudnotok, hogy a célunk elérében a Növekedés Alapítvány is segít!

A kuratórium úgy határozott, hogy 100.000 Ft-al járul hozzá a kampány költségeihez játékvásárlással!

Természetesen, ha játékaid nincsenek, de segíteni szeretnél, neked is lehetőséged van konkrét anyagi segítségre is: 11743002-20136796

Kérünk azonban, hogy az elutalt összeg után a közleménybe tüntesd fel az alábbi jeligét: játékgyűjtés!

Így tudjuk, hogy milyen célra szántad a felajánlást!

Az ajándékok átadásáról szeretnénk fotó és videó beszámolót is készíteni! Hogy láthassátok, milyen csodálatos dolog, amikor a gyermekek legtitkosabb vágyai is valóra válnak!

Kalandra fel!

Várjuk a jó minőségű játékaitokat!

Segíts, hogy segíthessünk!